Nyhedsside

Resultat: 79

Udgivet

12/10/2023

Nyhed

Undrer du dig også? Derfor kan du opleve biler med slukkede baglygter om dagen

På mange biler tænder baglyset ikke af sig selv. Derfor skal man, når dagslyset begynder at forsvinde, huske at tænde for nærlyset for at øge trafiksikkerheden.
Læs mere

Udgivet

10/10/2023

Nyhed

Færdselsstyrelsen er årets læreplads på UCH

Mandag den 9. oktober var UCH et smut forbi Færdselsstyrelsens afdeling i Holstebro. Tre af afdelingens kontorelever har nemlig haft så gode erfaringer med styrelsen som elevplads, at de havde indstillet Færdselsstyrelsen til årets læreplads.
Læs mere

Udgivet

28/06/2023

Nyhed

Den grønlandske Naalakkersuisoq var med Færdselsstyrelsens inspektører på arbejde

Erik Jensen, der er Naalakkersuisoq for Boliger og Infrastruktur i Grønland, var tirsdag den 27. juli på vejsidesyn og på besøg i en synsvirksomhed med Færdselsstyrelsen.
Læs mere

Udgivet

03/04/2023

Nyhed

Plume chasing-teknologi på Færdselsstyrelsens tilsynsbiler skal være med til at sikre fair konkurrence og renere luft til danskerne

Danmark er det første land i EU, der bruger såkaldt plume chasing-teknologi til at måle tunge køretøjers NOx-udledning, mens de kører på vejene.
Læs mere

Udgivet

14/02/2023

Pressemeddelelse

Færdselsstyrelsen stiller skarpt på teknisk kontrol og udenlandske chaufførers løn- og arbejdsvilkår

Mens mange danskere holder vinterferie og vender snuden mod enten varmere eller mere sneklædte himmelstrøg, har Færdselsstyrelsens bilsynsinspektører indstillet GPS’en til to adresser i og i nærheden af Aarhus.
Læs mere

Udgivet

08/02/2023

Nyhed

Sådan får du dit kæledyr med i bilen på sikker vis

Det er ved at være ferietid, og for mange betyder det, at deres firbenede venner skal med i bilen. Men for at alle – inklusive familiens kæledyr – kan komme sikkert frem til destinationen, er der her nogle gode råd og opmærksomhedspunkter.
Læs mere

Udgivet

07/02/2023

Nyhed

Vær opmærksom på ondsindede/falske SMS’er

Færdselsstyrelsen er blevet opmærksomme på falske SMS’er, der er i omløb. Afsenderne af SMS’en udgiver sig for at være Færdselsstyrelsen.
Læs mere