Tilmeld nyhedsbrev og Notifikationer

Sidst opdateret 03/12/2021
Få de seneste nyheder og notifikationer fra Færdselsstyrelsen på mail. Tilmeld dig én eller flere af nedenstående interessegrupper for at få nyheder og notifikationer direkte i din indbakke.

Tilmeld dig det erhvervsrettede nyhedsbrev her

Sidst opdateret 03/12/2021
OBS: Når du har tilmeldt dig vil du modtage en verificeringsmail som du skal følge, for at aktivere din tilmelding.
Er du allerede oprettet, og ønsker du at opdatere dine oplysninger, skal du følge dette link: https://fstyr.uxmail.io/control-panel/login/


Relevant for køreskoler mv., som ønsker geografisk relevant indhold som udgivelse af prøver, driftsinformation mv. Er du i tvivl om hvilket af Færdselsstyrelsens teams du er tilknyttet, kan du se landsopdelingen her:Problemløsning

Sidst opdateret 03/12/2021
Har du problemer med tilmelding eller modtagelse af vores nyhedsmails? I næsten alle tilfælde vil du finde forklaringen og/ eller løsningen her. I de fleste tilfælde findes løsningen på fejlen i dine spam-indstillinger eller hos din mailudbyder.


 1. Du modtager ikke din bekræftelsesmail

  I næsten alle tilfælde er bekræftelsesmailen havnet i din spam-mappe (i nogle systemet kaldet Reklame-mappe). Vi kan kun oplyse tidspunktet hvorpå mailen er afsendt. Se øvrige punkter for mulige løsninger.
 2. Du er oprettet og har verificeret din mail, men modtager ikke vores nyheder

  Når du opretter dig, modtager du bekræftelsesmailen fra et andet domæne end FSTYR. Derfor kan du risikere at den første mail ikke bliver afvist som spam, men at vores nyheder og notifikationer herefter bliver afvist.


  A) Du bør tilføje NOREPLY@FSTYR.DK som godkendte afsendere. Se øvrige punkter vedr. tilføjelse af domæner og afsender som du kan sætte op som spam-regler i dit e-mail program.


  B) Du bør sikre dig, at vi rent faktisk har udsendt en nyhed inden for de emneområder, du er tilmeldt. Du kan se alle tidligere udsendte nyhedsmails her: https://fstyr.dk/da/Lister/Nyhedsside


  C) Du bør sikre dig, at du har afkrydset dine ønskede præferencer korrekt, både som emnevalg og valg af Nyheder samt Notifikationer.


  D) Du bør sikre dig, at du har udfyldt postnummer og geografisk lokation, da nogle notifikationer kun sendes ud i geografisk afgrænsede områder.

   

  Du kan tjekke og ændre dine ønsker og indstillinger her: https://fstyr.uxmail.io/control-panel/login/

   

   

 3. Du modtager din PIN-kode, men den virker ikke

  I næsten alle tilfælde, hvor du modtager PIN-koden men denne bliver afvist, skyldes det følgende fejl:

  A) Mest sandsynligt er det, at du er kommet til (eller er blevet utålmodig) og har trykket flere gange på afsend PIN-kode. Kun den seneste PIN-kode virker, og tidligere fremsendte PIN-koder bliver annulleret. Derfor skal du sikre dig at det er den korrekte (nyeste) PIN-kode, du har modtaget.


  B) Hvis du trykker på modtagelse af PIN-kode flere gange, kan det vare noget tid før den nye PIN-kode ankommer, mens den tidligere med det samme er blevet annulleret. Afvent derfor i nogle minutter. Modtager du fortsat intet, prøv da at bestille en ny PIN-kode.


  C) Tjek om den indtastede e-mail i feltet er korrekt sammen med PIN-koden.

 4. Tilføj os på listen af godkendte afsendere

  Afhængigt af hvilken platform du anvender, kan du under "Regler" tilføje afsender-mailen til afsendere du har tillid til, og derved aldrig bliver (bør blive) frasorteret.

   

  A) Du bør tilføje noreply@fstyr.dk på listen af godkendte afsendere, hvorudfra vi udsender notifikationer og nyhedsmails


  B) Du kan lave en regel om at e-mails med følgende tekst i emnefeltet aldrig skal registreres som spam (og/eller altid leveres i indbakken): Aktivering af modtagelse af nyheder fra Færdselsstyrelsen


  C) Tilføj også denne mail til godkendte afsendere: nyhedsbrev@fstyr.dk


  D) Tilføj dette domæne for at sikre, at du vil modtage verificerings-mailen: uxconsent.io


  E) Finder du din mail i spam kan du i de fleste systemer højreklikke eller vælge indstillinger, og opsætte afsenderen automatisk til ikke at blive registreret som spam

 5. Kontakt din mail-udbyder

  I næsten alle tilfælde hvor du ikke modtager vores mails, ligger problematikken i din opsætning eller hos din mailudbyder. Og, i langt de fleste tilfælde er der intet vi kan gøre fra vores ende, når vi sender mail ud korrekt og modtagerserveren svarer. Derfor, hvis ovenstående metoder ikke virker, er der intet vi kan gøre herfra, andet end at henvise til din mail-udbyder om at fjerne blokeringen fra vores afsender mail.

  Vi kan oplyse at brugere, som anvender YouSee, oftest er de, der oplever problemer med modtagelsen.

 6. Kontakt Færdselsstyrelsen

  Som en sidste udvej kan du forsøge at kontakte Færdselsstyrelsens kommunikationsafdeling. Vi skal forsøge at hjælpe, så godt vi kan, men vores muligheder er stærkt begrænsede, da problemerne om modtagelse i næsten alle tilfælde ligger hos mailudbyderen eller i mailopsætningen.

  Du kan kontakte webredaktionen her: redaktoer@fstyr.dk

Privat-modtager

Sidst opdateret 03/12/2021
Nedenstående tilmeldingsformular er målrettet erhvervslivet. Ønsker du i stedet information kun målrettet private modtagere, skal du tilmelde dig her.

Betingelser og Dataanvendelse

Sidst opdateret 03/12/2021

Når du tilmelder dig Færdselsstyrelsens nyhedsbrev og notifikationer, indsamler og behandler Færdselsstyrelsen de personoplysninger, du angiver.


Færdselsstyrelsen anvender kun oplysningerne med det formål at kunne levere relevant og målrettet kommunikation til fx kørelærere landet over vedr. frigivelse af køreprøver, teoriprøver driftsinformationer m.v. Hvis du vælger at oplyse dit telefonnummer (ikke obligatorisk) acceptere du, at Færdselsstyrelsen i fremtiden kan sende dig notifikationer via SMS inden for de interesseområder, du har valgt ved tilmelding.


Du kan altid afmelde disse eller ændre dine ønskede præferencer.

Både privatpersoner og virksomheder kan tilmelde sig Færdselsstyrelsens nyhedsmails, men vil modtage forskelligt indhold, tilpasset målgruppen.


Tilmelding til frigivne køreprøver og teoriprøver er ikke betinget af, at du modtager Færdselsstyrelsens nye, målrettede nyheder og notifikationer, ligesom generelle nyheder fortsat vil blive publiceret på Færdselsstyrelsens hjemmeside.


Færdselsstyrelsen behandler dine personoplysninger med hjemmel i databeskyttelsesforordningens artikel 6 stk. 1 litra e, som en del af de opgaver Færdselsstyrelsen har fået pålagt som følge af færdselslovens regler på kørekortområdet. Når Færdselsstyrelsen behandler dine personoplysninger, har du visse rettigheder.


Dine rettigheder kan du læse mere om her på siden samt på Datatilsynets hjemmeside: Hvad er dine rettigheder (datatilsynet.dk) Hvis du har spørgsmål til Færdselsstyrelsens behandling af personoplysninger er du velkommen til at kontakte Færdselsstyrelsens databeskyttelsesrådgiver her: DPO@fstyr.dk